Enpara.com

Enpara.com Konut Kredisi Hesaplama

TL
Vade
60 ay

Enpara.com

Enpara.com, 2012 yılında QNB tarafından kurulan, tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve şubesiz olmasının kendisine yarattığı maliyet avantajını masrafsız ve avantajlı bankacılık anlayışıyla müşterileriyle paylaşan, Türkiye’nin ilk şubesiz dijital bankacılık uygulamasıdır.

Sana Özel Kredi Teklifleri E-postana Gelsin

Sıkça Sorulan Sorular

Enpara.com konut kredisini hangi evlere verir?
Kat mülkiyeti ya da kat irtifakı tapusu bulunan mesken, yapı kullanma izin belgesi olan konutlar, %80'ı tamamlanmış konutlar, bulunduğu binada yıkım karar olmayanlar meskenlere konut kredisi verilebilir.
Enpara.com konut kredisi için gerekli evraklar neler?
Nüfus cüzdanı, gelir belgesi, maaş bordrosu, şahıs firması sahipleri için vergi levhası, kira geliri varsa tapu, kira kontratı ya da ödeme dekontu, alınacak konutun tapusu ve inşaat ruhsatının fotokopileri gerekir.
Enpara.com konut kredisi yaş sınırı nedir?
Enpara.com'dan konut kredisi alacak kişinin 18 yaşını doldurması gerekir.
Enpara.com konut kredisi toplam maliyet hesaplaması yapılıyor mu?
ENUYGUN Finans Enpara.com konut kredisi hesaplama sayfasında incele kısmını seçtikten sonra, kredinin toplam maliyetini toplam ödeme kısmında görebilirsin.
Enpara.com'un konut kredisinin ek masrafları ve komisyonları nerede belirtilir?
ENUYGUN Finans Enpara.com konut kredisi hesaplama sayfasında incele kısmını seçtikten sonra, diğer bilgiler kısmından görüntüleyebilirsin.
Enpara.com'dan ne kadar konut kredisi çekebilirim?
Yasal sınırlamalar gereği, kredi ödemelerin belgelenebilir gelirinin %50'sini geçemez. Enpara.com konut kredisini de bu yasal düzenleme uygun şekilde alabilirsin. Ayrıca, konut ekspertiz raporundaki konutun değerinin en fazla %80’i kadar konut kredisi kullanılabilir.
Kredi notu, Enpara.com ihtiyaç kredisi faiz oranlarını etkiler mi?
Kredi notu, kredi başvurusunun onaylanmasında ve bankaların daha avantajlı faiz oranları sunmasında etkili olur .Yüksek kredi notu, bankalar tarafından düşük riskli görülmeni sağlar ve bu da daha avantajlı faiz oranları elde etmene yardımcı olabilir. Kredi puanı düştükçe bankalar daha yüksek faiz oranları sunabilir ve bu durumda kredinin toplam maliyeti artar.
Bu sayfada sunulan verilerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti verilmemekte olup, finansal enstrümanlara ait bilgilerin gerçek zamanlı olmayabileceği ve belirli bir gecikmeyle sunulduğu dikkate alınmalıdır.