VakıfBank

Vakıfbank Kobi ve Esnaf Kredisi Hesaplama

TL
Vade
18 ay

Vakıfbank Hakkında

VakıfBank, 1954 yılında dönemin başbakanı Adnan Menderes’in talimatıyla kurulmuş bir bankadır. 2005 yılında ise %25’lik kısmı halka arz olmuştur. Devlet bankası olduğu için kamu kuruluşları, emekli maaşları gibi önemli ödemelerin yapıldığı bir banka halini almıştır. Türkiye’nin en büyük 7. bankası olan Vakıfbank’ın yurt dışında da pek çok şubesi vardır. Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde Bahreyn’de Almanya’nın Frankfurt ve Köln şehirleriyle Avusturya’nın Viyana gibi kentlerinde şubesi bulunur. VakıfBank’ın diğer iştirakleri arasında; Güneş Sigorta A.Ş., Vakıf Emeklilik A.Ş., Vakıf Finans Factoring Hizmetleri A.Ş., Vakıf Finansal Kiralama A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Vakıf B Tipi Menkul Kıymetler Yat. Ort. A.Ş., Vakıf Portföy Yönetimi A.Ş., Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Vakıf Pazarlama San. ve Ticaret A.Ş., Taksim Otelcilik A.Ş., Vakıf Enerji ve Madencilik A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. yer alır.
Sana Özel Kredi Teklifleri E-postana Gelsin

Sıkça Sorulan Sorular

ENUYGUN Finans üzerinden online KOBİ ve esnaf kredisi başvurusu yapabilir miyim?

ENUYGUN Finans ile bankaların KOBİ ve esnaf kredilerini karşılaştırdıktan sonra, yönlendirme bulunuyorsa bankanın sayfasına ya da uygulamasına yönlendirilirsin ve online bir şekilde başvurunu gerçekleştirebilirsin.
 

ENUYGUN Finans, KOBİ ve esnaf kredisini bulmamı nasıl sağlıyor?

ENUYGUN Finans olarak Türkiye’nin önde gelen bankaları ile kullanıcıları tek bir platformda buluşturuyoruz. Sana en uygun KOBİ ve esnaf kredisi faiz oranlarını sunabilmek için bankaların oranlarını karşılaştırıyoruz. Bankaların faiz oranlarını yakından takip ediyor ve güncel bilgileri sayfamızda düzenli olarak paylaşıyoruz. Böylece, bankaların güncel faiz oranlarına tek bir yerden kolayca ulaşabilirsin.
 

KOBİ ve esnaf kredisi için gerekli belgeler neler?

KOBİ ve esnaf kredisi başvurusu için genellikle, vergi levhası, imza sirküleri, kimlik belgesi, son 3 yılın mali tabloları, esnaf ya da ticaret odası kaydı gerekir.  Bankalar, bazı durumlarda ek belgeler de talep edebilir.
 

KOBİ ve esnaf kredisi limiti ne kadar?

KOBİ ve esnaf kredisi limitleri, genellikle bankaların sunduğu kampanyalara, kredi türlerine ve başvurulan işletmenin finansal durumuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bankalar, kredi limitlerini belirlerken işletmenin yıllık gelirini, sektörünü, kredi geçmişini ve teminat durumunu göz önünde bulundurur. 

KOBİ ve esnaf kredisini hangi şirketler ve işletmeler alabilir?

KOBİ kredisini şahıs şirketleri, limited şirketler, anonim şirketler ve kooperatifler, KOBİ tanımına girmeleri halinde KOBİ kredisi için başvuruda bulunabilir. Esnaf kredisine ise Esnaf ve Sanatkâr odasına kayıtlı, vergi levhası bulunan, küçük ölçekli işletmeler (şahıs işletmeleri ve fiilen zanaatkâr olarak faaliyet gösterenler) başvurabilir.
 

Bu sayfada sunulan verilerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti verilmemekte olup, finansal enstrümanlara ait bilgilerin gerçek zamanlı olmayabileceği ve belirli bir gecikmeyle sunulduğu dikkate alınmalıdır.