Kredi Yapılandırma Hesaplama

Kredi Yapılandırma Hesaplama Aracı

TL
Vade seçin
Vade seçin
TL

Öne Çıkan Krediler

Bankalar ile yaptığımız iş birlikleri kapsamında, bankaların popüler finansal ürünlerini öne çıkarıyoruz.

  • Sponsor Banka
    Yeni Müşterilere Özel %0 Faizli Kredi Fırsatı
    Detay
    CEPTETEB
    Faiz Oranı
    %0,00
    Aylık Taksit
    4.167 TL
    Toplam Ödeme
    25.000 TL
  • Sponsor Banka
    Yeni Müşterilere Özel
    Detay
    Enpara.com
    Faiz Oranı
    %0,00
    Aylık Taksit
    3.333 TL
    Toplam Ödeme
    10.000 TL
  • Sponsor Banka
    Yeni Müşterilere Özel
    Detay
    ING
    Faiz Oranı
    %0,99
    Aylık Taksit
    6.099 TL
    Toplam Ödeme
    36.795 TL
  • Sponsor Banka
    Yeni Müşterilere Özel %0 Faizli Kredi!
    Detay
    ON Dijital
    Faiz Oranı
    %0,00
    Aylık Taksit
    5.000 TL
    Toplam Ödeme
    15.086 TL

Sizin İçin Onlarca Bankayla Çalışıyoruz.

Sizlere en uygun kredi fırsatını sunmak için ondan fazla bankadan aldığımız anlık verilerle en güncel faiz oranlarını ve kredi hesaplamalarını karşılaştırıyoruz.

logo_akbank.png
logo_garanti-bbva.png
QNB (1).png
logo_enpara.png
Cepteteb.png
turkiyeisbankasi (1).svg

İhtiyaç Kredisi Yapılandırma Hesaplama Aracı

Kredi yapılandırması, bankaya borçlu olanların finansal sıkıntılar nedeniyle ödeme güçlüğü çektikleri veya kredi vadesini kendilerine daha uygun hale getirmek istedikleri durumlarda, borçlarını tekrar düzenlemelerini sağlayan bir finansal çözüm olarak bulunur. Bankalar, kullanıcıların borç durumunu inceleyerek yeni bir ödeme planı sunar. Kredi yapılandırması ile borç tutarı, faiz oranı ve ödeme planında değişiklik yaşanır. Faiz oranları, kredi toplam maliyetinin belirlenmesinde etkili olduğu için yapılandırma sürecinde bankaların sunduğu faiz oranlarına dikkat edilmesi gerekir. Bu işlem banka ve borçlu arasında yeni yapılan bir sözleşme ile gerçekleştirilir.
İhtiyaç kredisi yapılandırma hesaplama aracımız, kredi tutarı, vade, aylık taksit tutarı ve ödenen taksit sayısını girmenle birlikte, sana uygun ödeme planını hesaplar.

Size Özel Kredi Teklifleri E-postanıza Gelsin

Sıkça Sorulan Sorular

İhtiyaç kredisi yapılandırması nedir?
Kredi yapılandırması, borçluların ödemelerini gerçekleştirebilmek için mevcut sözleşmenin şartlarının değiştirilmesi olarak tanımlanır. İhtiyaç kredisi, finansal sıkıntılar ya da kredi vadesinin daha uygun şekle getirmek için yapılandırılabilir.
İhtiyaç kredisi yapılandırmasında nelere dikkat edilmeli?
İhtiyaç kredisi yapılandırmasında dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta bulunur. Bir kredinin toplam maliyetinin belirlenmesinde etki olan faiz oranı, kredi yapılandırma sürecinde de dikkatli bir şekilde incelenmeli. Sunulan faiz oranı, kredinin toplam maliyetinde değişkenlik oluşturur. Diğer taraftan, yapılandırmanın vade süresi önem arz eder. Borçlu için ödeme kolaylığı sağlayacak esnek bir vade süresi seçilmesi, avantajlı bir seçenek sunar. Aynı zamanda, dosya masrafı, tahsis ücreti ve sigorta masrafları da kredinin maliyetini etkileyeceği için yapılandırma sürecinde dikkat edilmesi gerekir.
İhtiyaç kredisi nasıl yapılandırılır?
İhtiyaç kredisi yapılandırması için banka ile iletişime geçmek gerekir. Yapılandırma başvurusu sonrasında banka, borç durumunu inceleyerek bir yapılandırma teklifi sunar. Bu teklifin içinde faiz oranları ve vade süresi ile ilgili detaylar bulunur.
İhtiyaç kredisi yapılandırması en fazla kaç ay yapılır?
Kredi yapılandırması çeşitli vadeler içinde gerçekleştirilir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), 60 aya kadar ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarının yapılandırılabileceğini açıkladı.
İhtiyaç kredisi yapılandırması kredi notunu etkiler mi?
Kredi notu, kredi kartı ve kredi borçlarını ödeme alışkanlıklarına bakılarak alınarak hesaplanır. Bu borçların zamanında ödenmemesi kredi notunun düşmesine neden olabilir. İhtiyaç kredi yapılandırması sonrasında borçların düzenli bir şekilde ödenmesi kredi notunun düşmesine engel olabilir ve kredi notunun yükselmesine katkı sağlayabilir.
İhtiyaç kredi yapılandırması ödenmezse ne olur?
Kredi borçları için genel olarak uygulanan bir süreç bulunur. Bu sürece göre kredi borcunun eksik ve geç ödenmesi halinde, gecikme faizi uygulanır. Diğer taraftan, birbirini takip eden 2 taksit ödenmezse yasal işlemler başlatılır. Kullanıcıya 30 gün süre tanır ve bu süre içinde borç ödenmezse banka kalan borcun tamamını isteyebilir. Aynı zamanda, kredi borçları ödenmezse kredi notu da düşebilir.
Bu sayfada sunulan verilerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti verilmemekte olup, finansal enstrümanlara ait bilgilerin gerçek zamanlı olmayabileceği ve belirli bir gecikmeyle sunulduğu dikkate alınmalıdır.